Woon en design beurs

Eind september tot begin oktober is het weer zover. De vtwonen & design beurs. Tijdens deze dagen wordt er van alles tentoongesteld. Van designmeubels of laminaat tot design lampen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op deze beurs. Vanwege de verwachte opkomst is het aan te raden om bij de overdekte parking van Q-park te parkeren. Deze is gelegen vlakbij de Amsterdam rai.

Wat ga je vinden op de beurs?

Tijdens deze beurs zijn er diverse hallen met verschillende thema’s. Zo is er een design hal waar jonge ondernemers hun creatieve presentaties tonen maar ook grote Nederlandse designbedrijven hun nieuwe ontwerpen tentoonstellen. Er worden niet alleen ontwerpen tentoongesteld maar er zijn ook verschillende interieur stylisten te vinden die jou gratis advies willen geven.

Dit jaar zijn er erg veel bedrijven die een grote variatie aan designlampen showen en kunt u zelfs een traditionele New Yorkse badkamer zien. Deze hebben douchekoppen die iconisch zijn wanneer je aan New York denkt. Op de beurs is ook van alles te vinden voor uw tuin. Er zijn diverse hoveniers aanwezig met een uitgebreid aanbod van nieuwe design meubelen en portfolio boeken zodat u zelf ideeën op kunt doen. Bent u juist opzoek naar nieuwe design ideeën voor uw woonkamer ben dan niet bang om de beurs te bezoeken. Niets hoeft en alles mag. Wilt u liever rondkijken om ideeën op te doen dan is dit natuurlijk geen probleem. De bedrijven zijn hier voor u en horen wat u van hun producten vindt.

Toegangskaart kopen

Op de website van vtwonen zijn verschillende toegangskaarten te koop. Zo is het mogelijk om een toegangskaart voor één persoon te kopen voor €15,- en 2 persoonskaarten voor €30,-. Mocht u altijd al het vtwonen tijdschrift aan hebben willen schaffen is dit uw moment. Het is namelijk mogelijk om 2 toegangskaarten in combinatie met een jaar abonnement op uw favoriete woonblad te kopen. Kinderen tot 3 jaar kunnen kosteloos mee naar binnen. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar bedragen de kosten slechts €7,-.