Webshop voor duurzame opladers

Het full-service internetbureau Montani is een webshop begonnen voor de verkoop van solar- en batterijoplossingen zoals duurzame opladers. De webshop heeft dan ook de passende naam Solarpowersupply.nl. Ze richten zich vooral op consumenten als backpackers, kampeerders en reizigers.

Duurzame opladers

Solarpowersupply.nl biedt producten aan als duurzame opladers voor mobiele apparaten. Denk hierbij aan iPhone opladers die gebruik maken van zonne-energie. Maar ook opladers die werken op zonne-energie in de vorm van een tas. Deze oplossingen spelen in op het probleem van hun reizende doelgroep: een lege mobiele telefoon of tablet onderweg.

A-solar Platinum Plus Charger

Een opmerkelijk product van de webshop Solarpowersupply.nl is de A-solar Platinum Plus Charger. Deze duurzame oplader maakt gebruik van een nieuwe solar technologie en is daardoor uniek. De nieuwe solar technologie zorgt er voor dat een apparaat twee keer zo snel wordt opgeladen via zonne-energie. Hierdoor kan de A-solar Platinum Plus Charger een gemiddelde smartphone volledig opladen.

Service van Solarpowersupply.nl

Naast het leveren van duurzame opladers, denkt Solarpowersupply.nl ook aan het leveren van goede service. Zo krijgen consumenten bij het bestellen van producten voor 16.00 uur het product de volgende dag in huis. Bij een besteding van boven de € 50 zijn de verzendkosten gratis. Ook hebben consumenten een bedenktijd van 14 dagen en een kosteloze retourgarantie.

~ Energiefeitjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *