Verlaag de energie uitstoot

Het is een heel groot probleem waar we tegenwoordig echt niet meer omheen kunnen: de klimaatverandering. Als we met z’n allen onze uitstoot aan CO2 en andere schadelijke uitlaatgassen niet gaan inperken, is de temperatuurstijging al voor 2050 met ongeveer 2 graden bereikt. En dat heeft heel erg slechte gevolgen voor onze planeet, want de natuur zal zich steeds extremer gaan gedragen, waardoor sommige landen in de toekomst te maken zullen krijgen met extreem natuurgeweld. Dat hebben we met z’n allen onderkent, en we hebben ook bijna allemaal het klimaatakkoord van Parijs getekend. Dat akkoord is heel belangrijk, omdat grote uitstoters als China en de Verenigde Staten ook hun handtekening gezet hebben onder het verdrag om hun uitstoot te verminderen. Met Donald Trump straks als president, is het te hopen dat het verdrag ook echt door de VS wordt nageleefd.

 

Energiezuinig

 

Door de naderende klimaatverandering, met alle onheilspellende gevolgen, is het accent meer en meer komen te liggen op groene energie of middelen van vervoer die energiezuiniger zijn dan de huidige middelen van vervoer op dit moment zijn. Verplaatsten we ons vroeger met de auto, brommer, scooter en dergelijke, tegenwoordig zijn er hybride auto’s en ook de elektrische auto heeft haar intrede gedaan. In dit lijstje aan revolutionaire, milieubewuste producten kan ook de segway worden toegevoegd. De segway is zuinig, en het is heel makkelijke en veilige manier van verplaatsen. Een segway kopen doe je tegenwoordig ook heel makkelijk online en in de winkel zelf.

 

Straatbeeld

 

De verwachting is dat het straatbeeld de komende 20 jaar ook wel echt gaat veranderen. De manier van verplaatsen wordt, bijvoorbeeld door segways, steeds interactiever en mobieler. Maar het belangrijkste van alles, het wordt veel zuiniger en bewuster en dat is veel beter voor ons milieu. En dat is toch het belangrijkst van allemaal, want we mogen onze planeet niet te grabbel gooien. Segways kunnen daarbij helpen. Kijk voor de beste segways eens op http://www.ninebotkopen.nl/, je zult er geen spijt van krijgen!