Vaillant bestaat 140 jaar!

Profiteer nu van een unieke actie. De Duitse CV-ketelfabrikant Vaillant bestaat 140 jaar en viert dit met een feestelijk aanbod. Wanneer u een nieuwe ecoTEC plus hr-ketel koopt, krijgt u van Vaillant 5 jaar gratis garantie. Bovendien krijgt u geheel gratis een Vaillant thermostaat cadeau ter waarde van 200 euro. Dit komt nog bovenop de 200 euro besparing die u ieder jaar krijgt door het gebruiken van ketel met een dergelijk hoog rendement.

De Vaillant ecoTEC Plus
De Vaillant ecoTEC Plus is door de Consumentenbond voor de tweede jaar op een rij uitgeroepen tot beste CV ketel. Hij is betrouwbaar, energiebesparend en biedt een hoog rendement. De enorme besparing die deze ketel oplevert komt voort uit de bijzonder zuinige A-labelpomp en het lage gebruik in de stand-by stand. Met de ecoTEC Plus haalt u een zeer betrouwbare CV ketel in huis. Elk model wordt namelijk afzonderlijk in de fabriek in Duitsland gecontroleerd op een correcte werking.

Het rendement van de ecoTEC Plus gaat nog verder omhoog door de ketel te gebruiken in combinatie met de Vaillant calorMATIC thermostaat. Deze krijgt u in het kader van deze actie gratis bij uw CV ketel. Deze thermostaat is volledig te programmeren. U kunt voor de hele week vooruit plannen. Zo bent u er zeker van dat uw woning comfortabel warm is zodra u thuis komt of opstaat. Bovendien geeft het blauw verlichte display via het menu de status van de CV-installatie weer.

Hoe kan ik gebruik maken van deze actie?
De meest eenvoudige manier om van deze actie te profiteren is door een ecoTEC Plus ketel aan te schaffen bij een betrouwbare ketelinstallateur. Ketelcomfortplan beschikt over monteurs die veel ervaring hebben met de installatie en het onderhoud van de Vaillant ecoTEC Plus. Wij rekenen geen extra kosten voor de installatie. Bij uitval van uw CV ketel zijn wij in staat om deze binnen 24 uur te vervangen.

Uw CV ketel van Vaillant kopen bij Ketelcomfortplan betekent profiteren van de unieke 24/7 servicedienst. Bij het afsluiten van een serviceabonnement ontvangt u niet alleen hoge korting op de aanschafprijs, maar rekenen wij geen voorrijkosten, arbeidsloon of materiaalkosten. Bovendien staan wij bij spoed binnen 24 uur voor uw deur en wordt uw CV ketel op vakkundige wijze gerepareerd.