Vloerverwarming

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan comfort en energiebesparing. Een lage temperatuur verwarming is dan noodzakelijk. Hiervoor zijn grote warmtevlakken nodig. Dan is vloerverwarming in bijna alle gevallen de meest ideale oplossing. Maar vloerverwarming is meer dan een paar buizen in de vloer. Het is een combinatie van goede isolatie, buizen, vloeropbouw en regeltechniek

Lees meer

Ervaren verhuisbedrijf Rotterdam

Heeft u een verhuizing op de planning staan en bent u opzoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in de omgeving van Rotterdam? Reken dan op de Verhuisbeweging!
Wij werken uitsluitend met ervaren en goed gemotiveerde verhuizers. Ervaring, inzicht, professionele materialen en een goede sfeer is wat een verhuizing vlekkeloos zal laten verlopen.
Lees meer

Daikin Hybride: de natuurlijke combinatie

De CV ketel met ingebouwde warmtepomp is geschikt voor ieder woningtype. Met deze zeer innovatieve oplossing beschikt u over het comfort en zekerheid van een een CW5 klasse energiezuinige CV-ketel in combinatie met een zeer efficiente warmtepomp systeem voor verwarming. Het systeem past op eenvoudig op de plaats van uw bestaande ketel en u realiseert zonder grote bouwkundige ingrepen of verbouwing direct een besparing op het gasverbruik tot wel 60%. Dat is een besparing die er toe doet!

Lees meer

Een energiezuinig huis

Iedereen heeft een idee bij een droomhuis. Stel dat u uw eigen droomhuis kan bouwen, geheel naar eigen creativiteit, eigen stijl en idee. Een droomhuis dat duurzaam is en waarmee u maandelijks kan besparen op uw energierekening. Met het bouwen van een passief huis, is dat een droom die werkelijkheid wordt.
Lees meer

Gietvloeren en energiebesparing

Gietvloeren zijn erg populair. Steeds vaker verkiezen mensen een gietvloer boven een vloer van bijvoorbeeld laminaat of tapijt. Gietvloeren hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Een van die voordelen is energiebesparing. Vloerverwarming is eenvoudig te implementeren wanneer u een gietvloer aan laat leggen. Andere soorten vloeren zijn vaak niet geschikt voor vloerverwarming, maar gietvloeren zijn dit wel. In dit artikel vergelijken we de vloerverwarming van gietvloeren met radiatoren en airconditioning.
Lees meer

Waar moet ik op letten bij het kopen van een CV ketel?

De gemiddelde CV ketel gaat zo’n 12 jaar mee. U hoeft dus niet vaak na te denken over de aankoop van een nieuwe CV ketel. Bij het kopen van een nieuwe verwarmingsketel is het belangrijk om helder te hebben wat voor u belangrijk is. Wilt u bijvoorbeeld op meerdere plekken tegelijk warm water hebben? Wat gaat er veranderen in uw situatie in, bijvoorbeeld kinderen of een verbouwing?
Lees meer

Vaillant bestaat 140 jaar!

Profiteer nu van een unieke actie. De Duitse CV-ketelfabrikant Vaillant bestaat 140 jaar en viert dit met een feestelijk aanbod. Wanneer u een nieuwe ecoTEC plus hr-ketel koopt, krijgt u van Vaillant 5 jaar gratis garantie. Bovendien krijgt u geheel gratis een Vaillant thermostaat cadeau ter waarde van 200 euro. Dit komt nog bovenop de 200 euro besparing die u ieder jaar krijgt door het gebruiken van ketel met een dergelijk hoog rendement.
Lees meer

Airconditioning kopen

U woont op het zuiden of heeft een platdak? Dan kan het flink warm worden in de zomer. Een airconditioning kopen is dan geen slecht idee. Voor elke ruimte kunt u tegenwoordig een betaalbare airco kopen. Is de ruimte iets groter dan is een centrale airconditioning nodig. U heeft dan ook luchtkanalen nodig die gebouwd moeten worden. Lees meer

Zonnepanelencheck met de zonatlas

Zonnepanelen? Is mijn dak er wel geschikt voor? Krijg ik genoeg zonuren? Vragen die rijzen zodra we gaan nadenken over zonnepanelen. Voordat u de adviseur in huis haalt kunt u er nu heel eenvoudig zelf achter komen of zonnepanelen op uw huis de investering waard zijn.

Lees meer

Offerte Zonnepanelen

Door gebruik te maken van de BTW teruggave regeling kunt u flink geld besparen en hiermee de terugverdientijd van het zonnepanelen systeem aanzienlijk verkorten. Maar uiteraard blijft het van belang om de beste zonnepanelen aanbieder te vinden. Zo lopen bijvoorbeeld de installatie kosten per installateur flink uiteen. Om deze reden loont het dan ook om u breed te oriënteren alvorens u een PV-systeem aankoopt. Door verschillende offerten aan te vragen stelt u zichzelf in staat om tot de beste deal te komen.

Lees meer